Łańcuchy śniegowe 4x4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • supervisior
    Drive
    • 2005
    • 54

supervisior, chodzi Ci o Małe Ciche (i wilgotne) około Zakopanego.

Tak chodzi o http://www.maleciche.com/ :diabelski_usmiech
    ADVENTURE 4x4

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

co do łańcuchów to jest jeszcze jedna bardzo ważna wiadomość na nic sie zdadzą łańcuchy na nawierzchnię taką jak na zdjęciu

a dlatego bo jest to błoto pośniegowe i nie wolno w łańcuchach sie na nim poruszać oraz dla tego że nie będzie dalej trakcji a łańcuchy sie potarga jeśli mi nie wierzycie popytajcie przez cb tirowców nie jeden podarł łańcuchy na takiej nawierzchni do łańcuchów musi być śnieg na drodze i to większa warstwa

Komentarz

ja pierdziele Staszek, aktualne foto?.... toż to u nas Panie wiosna

sorry za OT, a w sprawie lanuchow to dla mnie oczywistym jest ze musi byc biala droga, tzn cala biala Nie wiem natomiast jak gruby musi byc.

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

lec, foto jest z godziny 12:14 27.11.2007

Komentarz

chyba CI szyba pekla

ktos sie orientuje kiedy nalezy wlozyc lancuchy ? sam chcialbym wiedziec, zeby potem nie wyskakiwac co 5km zeby zakladac/zdejmowac

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

lec, według przepisów jak pamiętam to jezdnia ma być biała beż widocznego asfaltu

co do szyby już od wakacji tak jeżdżę

Komentarz

łe to moze byc ledwo przypruszona jak jest droga malo uczeszczana, ja mowie o wzgledach praktycznych a nie o przepisach

Komentarz

• djczas
                  RS
                  • 2005
                  • 9612

lec, wiesz znajmy ma mi na przyszły sezon kolce przywieźć :twisted: :twisted: :twisted: ze Szwecji najnowszej generacji które sie podobno chowają w oponie jak na asfalt trafią

Komentarz

• KLOCek
                    Rider
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 411

Stachu, a ja miałem w ten lecieć przez Twoje Krościeńko na Ukrainą tylnionapędówką na letnich oponkach
                    Wielkie dzięki za to foto. Jutro kupuje ukraińskiego wehikułu ( www.lviv.pl )

Komentarz

Zamieszczone przez KLOCek
                      lec, wiesz znajmy ma mi na przyszły sezon kolce przywieźć :twisted: :twisted: :twisted: ze Szwecji najnowszej generacji które sie podobno chowają w oponie jak na asfalt trafią
                      słyszałem o tych oponach, kolega mi pisał właśnie ze Szwecji, ponoć rewelacja.
                      sorrki za OT
                      ale łancuchy już mam

Komentarz

Pracuję...